Svasta logo
# # # # # # #

Despre Noi

Firma SVASTA a fost înființată în urmă cu 18 ani de către Dr. Iulian SVASTA și Mihai SVASTA. Primii clienți au fost GIZ Bonn și ICON-INSTITUT Köln, importante instituții germane din domeniul consultanței în management.

 

Având rădacini originare în Transilvania, mentalitatea și stilul nostru de lucru au facilitat colaborarea cu spațiul de business german, treptat numărul clienților germani, austrieci și din Transilvania lărgindu-se semnificativ.

Încă de la înființare am manifestat o atitudine responsabila față de mediul de business în care ne derulăm activitatea. Firma SVASTA ICG este membru în Asociația Consultanților în Management din România, AMCOR.

 

Integrated Consulting Group, cu sediul în Austria și operațiuni în Austria, Germania, Ungaria și țările Scandinave, este acționar semnificativ al firmei SVASTA ICG Romania.

 

Mai multe despre grupul de consultanță ICG poate fi accesat aici: www.icg.eu.com.


În prezent firma are un număr de 17 de angajați full-time; de asemenea suntem mândri că un număr important de consultanți sau traineri freelance au ales să muncească împreună cu SVASTA.

 

3 consultanți SVASTA dețin certificarea CMC, Certified Management Consultant, cea mai importantă certificare internațională în profesia de consultant în management.

 

Caracteristica principală a staff-ului este subscrierea la valorile SVASTA: creativitate, muncă și etică. Pentru a schimba ceva în Romania alaturi de SVASTA trimiteti un CV la florica.pop@svasta-icg.ro. Mai avem multe de facut.

 

Cei mai importanți parteneri provin din spațiul german și scandinav:

 

- INNOTIIMI - ICG

- Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)


- ICON - INSTITUTE Köln

 

- ILTIS GmbH Rottenburg


- STEINBEIS - Transferzentrum Ost-West-Kooperationen Deggingen


- IDCED Magdeburg

 

Ne cerem scuze că nu putem menționa, din lipsa de spațiu, toți partenerii germani sau austrieci cu care am lucrat în România.