Svasta logo
# # # # # # #

Private Sector Consulting

 

Achiziții Publice, Controlling/Costuri, Project Management, Protecția Mediului - cele 4 competențe cheie deținute de SVASTA ICG; în plus putem oferi clienților noștri conexiuni relevante cu piața germană, austriacă, maghiară sau scandinavă


 

 

În achiziții publice am fost pionierii pieței de training, fiind partenerii români ai consorțiului german ce a implementat primul proiect EU de armonizare a legislației de achiziții publice, de introducere a sistemelor de e-procurement; proiect ce a creat primul corp de traineri în AP din România, a creat primul Ghid de Achiziții Publice și un proiect de Cod de Conduită în Achiziții Publice. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.achizitii-publice.ro.

 

În management financiar pornim de la premiza că managementul are nevoie de instrumente financiare pentru a conduce, altele decât cele furnizate de contabilitate. Astfel, consultanții SVASTA au creat sisteme de controlling, costuri, bugetare, ce vor avea ulterior impact și în activitățile de producție și vânzare; de asemenea proiecții financiare, prognoze de cash-flow, metodologii de colectare a creanțelor și organizare a achizițiilor, inclusiv evaluări de piață ale valorii business-ului analizat, folosind cele mai cunoscute metodologii internaționale.

 

În management de proiect am asistat numeroase proiecte ale diferitelor companii germane și austriece pe piața românească; am lucrat de asemenea și pentru multe companii române. Proiecte de dezvoltare organizațională, de investiții, de a intra pe piață sau pe o anumită nișă, de a externaliza sau reloca produse în România, de a identifica parteneri sau clienți români.De asemenea, putem suplini lipsa unei competențe sau a unei resurse de project management în o organizație, conducând pentru un client unul sau mai multe din propriile sale proiecte interne.

 

Cele 2 competențe, management financiar și management de proiect, însumate, ne-au dat inclusiv capacitatea de a activa ca și consultanți în proiecte de fuziuni și achiziții.

 

Câteva exemple despre proiecte implementate de SVASTA pot fi accesate în meniul din dreapta, Proiecte. Alte produse SVASTA pot fi accesate în meniul din dreapta, Produse.

 

COMPETENTE SI VALORI

Pragmatism, seriozitate, valoare adăugată

 

Abordăm pragmatic orice proiect din sectorul privat, nu doar implementăm niște metodologii sau niște modele prefabricate. Consultanții noștrii au o experiență de 10 ani în sectorul privat, înțeleg specificul business-ului privat din România și încearcă să obțină valoare adăugată pentru client în condițiile specifice ale acestuia.

 

În final noi suntem o firmă privată românească; gândim ca o firmă privată românească; este normal să înțelegem și să putem sprijini dezvoltarea sau transformarea din alte firme private românești.