Svasta logo
# # # # # # #

Promo Germania

Vremurile turbulente din punct de vedere economic pun probleme firmelor românești pentru care piața a stagnat sau, mai rău, s-a contractat. Acest lucru ne obligă să identificăm noi surse de creștere, neexploatate încă la maxim, care să asigure firmelor românești volumul de desfacere de care acestea au nevoie pentru a-și continua dezvoltarea.

 

Svasta este partener al celei mai mari rețele de transfer tehnologic la nivel mondial: Steinbeis-Stiftung für Wirtschaftsförderung. Această rețea este alcătuită din 756 de centre dispuse în toată Germania și Austria, cu un număr de peste 4.700 de experți. (www.steinbeis.de)

 

Împreună vă oferim un produs de consultanță ce are ca principal obiectiv deschiderea drumului firmei dumneavoastră către piața germană. Utilizând resursele și know-how-ul nostru și al partenerului nostru, putem evidenția în piața germană valoarea adăugată pe care firma dumneavoastră o poate oferi clienților germani și vă putem asigura contact direct cu aceștia.

 

Produsul nostru de consultanță are 4 etape:

1. Determinarea avantajului competitiv

2. Elaborarea unui profil al firmei in stilul german

3. Promovarea activa si pasiva in Germania sau Austria

4. Asistarea primelor intalniri de afaceri cu partenerii interesati

 

Prima etapa se realizeaza de către experții români și germani in conditii de gratuitate. Pentru etapele 2-4 avem soluții de cofinanțare in proportie de 70%.

 

Contact: Marius Stavarache, Manager de produs, marius.stavarache@svasta.ro

 

 

COMPETENTE SI VALORI

Cei 17 ani de muncă pentru organizații germane, austriece și românești ne-au învățat să fim o interfață potrivită între cultura de afaceri germană și cea română.