Svasta logo
# # # # # # #

KostKontrol

KostKontrol este un produs de consultanță care are ca rezultat un instrument pentru urmărirea și controlul costurilor Dvs. și pentru identificarea surselor ascunse de piederi.

 

KostKontrol este util pentru

  • luarea deciziilor de cantitate (cât trebuie să produc)
  • luarea deciziilor de preț (la ce preț minim îmi permit să vând).
  • unde trebuie să acționez pentru a elimina sau a diminua pierderile.

 

Vă asigurăm că obțineți informații corecte și complete, prin introducerea în sistemul de calcul a tuturor costurilor (vizibile și ascunse), evidențiate sau nu în contabilitate, directe și indirecte, plătibile și neplătibile.

 

Opțional, putem sugera anumite metode QuickWin de reducere a costurilor (pe baza ponderii costurilor și a gradului de influențabilitate); de asemenea vă putem determina matematic optimul structurii produselor pentru o eficiență maximă.

 

 

Informații suplimentare: Ec. Alin Ivan,  - Certified Management Consultant, tel: 021 - 315.25.00, 0723 - 546.740, e-mail ivan.alin@svasta.ro.

 

 

COMPETENTE SI VALORI

Pragmatism, seriozitate, valoare adăugată

Abordăm pragmatic orice proiect din sectorul privat, nu doar implementăm niște metodologii sau niște modele prefabricate. Consultanții noștrii au o experiență de 10 ani în sectorul privat, înțeleg specificul business-ului privat din România și încearcă să obțină valoare adăugată pentru client în condițiile specifice ale acestuia.

 

În final noi suntem o firmă privată românească; gândim ca o firmă privată românească; este normal să înțelegem și să putem sprijini dezvoltarea sau transformarea din alte firme private românești.