Svasta logo
# # # # # # #

1BC Austria

SVASTA a început colaborarea cu 1BC Austria în 2006 când a lansat pe piața românească cursul de Controlling și Managementul Costurilor. Ulterior au fost lansate pe piață cursurile de Management Financiar și Managementul Producției / Proceselor.

Plecând de la o documentație de curs riguroasă, ce abordează și fixează concepte cheie în domeniile mai sus menționate, SVASTA a adaptat structura și aplicațiile cursului la realitățile pieței românești.

Calitatea cursului și a trainerilor este monitorizată permanent de 1BC Austria, diploma cursului fiind emisă în Austria, fiind recunoscută de către OEEC, Organisation for Economic Education, Evaluation and Certification, un organism european de certificare în domeniul învâțământului post-graduate de scurtă durată.

 

COMPETENTE SI VALORI

1BC este un reputat furnizor de training din Austria, ale cărui rădăcini provin din Universitatea de Științe Economice și Administrarea Afacerii din Viena, organizație ce a realizat în 1996 un spin-off specializat în training. Astăzi, dezvoltarea 1BC, un brand european in educație, reprezintă o etapă importantă în obținerea unui standard european comun în educația de business.